A lentiekben az egyes klíma gyártók leírása található! Ha vásárolni szeretne, vagy az aktuális akciókra, árakra kíváncsi, akkor kattintson a webshopra! 

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

Gree

A Gree  1991 óta gyárt klímákat, a világ több mint 200 országában forgalmazzák, így az egyik legnagyobb klímagyártónak számít a világon.Gree elkötelezett célja, hogy vásárlóinak csúcstechnológiát és magas színvonalú termékeket biztosítson. Jelenleg  9 gyártó üzemben több mint 70 000 alkalmazottal folyik a termelés. A Gree klímák korszerű technológiájának köszönhetően kis energiafogyasztással, igazán igényes, prémium megjelenés mellett számos kényelmi funkcióval (pl. tisztítás,WIFI, memória) biztosítják a helyiségek hűtését-fűtését.  

Mobirise

Toshiba

A TOSHIBA Corporation 112 telephely és leányvállalat működését koordinálja közel 40 országban. Az elektronikai vállalat 1961-ben mutatta be első split klímáját, azóta a már a legnagyobb gyártók egyike. Klímáinak jellegzetessége a magas minőség, a környezet barát alapanyagok használata, az energiatakarékosság, az öntisztító funkciók és szűrőrendszer által elérhető gomba és baktérium mentes működés.  

Mobirise

LG

Az LG klímaberendezések - oldalfali légkondicionálók nagy teljesítményűek, egyedi dizájnt képviselnek, és praktikus funkciókkal rendelkeznek. Egy LG klíma nemcsak a kívánt hőmérsékletet tartja fent, hanem egyúttal kényelmesebb és egészségesebb környezetet teremt. Az egységek egyszerűen felszerelhetők, a Plasmaster automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok és gombák megtelepedését, a plazma légtisztító rendszer és az antiallergén szűrő pedig kiszűri a levegőben található, parányi kórokozókat, porszemcséket és allergén anyagokat. 

Mobirise

TCL

A TCL-t 1981-ben alapították. Elődje - a TTK Home Appliances (Huizhou) Co., Ltd. - egyike volt a 13 eredeti kínai közös vállalkozásnak, amely felvevőszalagok gyártásával foglalkozik. Ezt követően gyártott termékeik körét bővítették, így került a portfólióba  például telefon, TV, mobiltelefon, hűtőszekrény, mosógép, légkondicionáló, kis készülékek és LCD panel. A TCL Corporation jelenleg 75 000 alkalmazottal, 28 kutatóintézettel és 22 gyártóüzemmel rendelkezik. Több mint 80 országban és régióban tart fent irodát,  és több mint 160 országban és régióban forgalmazzák termékeiket.

Oldalfali split klímaberendezések
Multi Split klíma berendezések

Mobirise

Midea

A Midea Group a világ egyik legnagyobb elektronikai - háztartási gép gyártója, gépei között háztartási és kereskedelmi légkondicionáló berendezéseket, hűtő-, mosodai és nagy főzőkészülékeket, konyhai eszközöket, vízkészülékeket, porszívókat, kis háztartási készülékeket és világítóeszközöket is találunk, a tömegpiaci termékektől a prémium termékekig. A Midea csoport égisze alatt sokféle márka működik, ideértve a világszerte elismert háztartási márkákat is, például Toshiba, Midea, Comfee, Eureka, COLMO, Beverly, Vandelo és Little Swan.
A Midea klímák megbízható és tartós termékek a piacon, melyek között az egyszerű oldalfali split klímáktól a hővisszanyerős szellőztető rendszerekig minden kategóriában kínál jó minőségű terméket.

Mobirise

Syen

Új dizájn, Megfizethető ár, Kiváló minőség
Tökéletes választás környezete minőségének javítására!
Válasszon megbízható klímát otthonába! Teremtse meg saját és környezetének kényelmét a Syen berendezéseivel!
A legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket, fűtésrásegítést és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett. 

Mobirise

Panasonic

A Panasonic története értékteremtéssel indult. A kemény munkának és odaadásnak köszönhetően újabb és újabb innovatív termékek jelentek meg, és a kezdő kisvállalat a mai elektronikai óriássá nőtte ki magát. 1936-ban kezték gyártani a ventillátorokat, 1958-ban készítették el az első thhoni légkondícionáló készüléket, 1973-ban már piacra dobták az első hőszívattyút, azóta pedig a legkorszerűbb gépeket gyártják és forgalmazzák az energiatakarékosság és a tiszta levegő jegyében.

Mobirise

Cascade

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. Ráadásul 5 év garanciával kínáljuk a Cascade készülékeket. A gyors garanciális szolgáltatást mindenre kiterjedő jelentős alkatrészkészlet is segíti. 
Modelljeink a mai kor követelményeinek jobban megfelelő R32 hűtőközeggel működnek, és a világ vezető márkái által is használt energiatakarékos iker forgódugattyús kompresszorokkal készülnek. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó tényezője is egyharmada a korábban használt gázokénak. A szakértő szerelők, ill. a felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

Forgalmazott márkákMidea
LG
Cascade
Gree
Toshiba

Kapcsolat 
Email: info@trxitklima.hu 
Telefon: +36 70 636 4535

Created with ‌

Website Builder Software